28/11/2013

La nostra festa de presentació

El diumenge passat, el 24 de novembre a les 12 h va començar la festa de presentació de Geligats. Teníem molts nervis perquè no sabíem com aniria… vindria públic? aconseguiríem quadrar bé totes les actuacions? faríem socis nous? i el més important, la gent de Gelida entendria la nostra proposta? I, ara, podem dir que SÍ a tot! Per això estem molt contents i podem assegurar que hi haurà més festes, és clar!

Us deixem un peti recull del que va suposar aquell diumenge tan especial…

presentadora

Vailets de Gelida

coral intimitat

actors d'endansateatre

ballarines d'Endansateatre

tormenta

quim palomera

públic

organitzadors

panell d'adopcions

parada

tasses

Acerca de geligats

Som una associació de protecció animal sense ànim de lucre amb el C.I.F. G-66148172, registrada en el registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya i en el registre d’entitats de l’Ajuntament de Gelida i en l’Associació Comissió Interlocutora de protectores d’animals de Catalunya (CIPAC).