QUI SOM

Som una associació de protecció animal sense ànim de lucre amb el C.I.F. G-66148172, registrada en el registre d’associacions de la Generalitat de Catalunya i en el registre d’entitats de l’Ajuntament de Gelida i en l’Associació Comissió Interlocutora de protectores d’animals de Catalunya (CIPAC). L’entitat neix oficialment octubre de 2014, però treballa des de primers 2012.

Col·laborem amb el Departament de Salut de l’Ajuntament de Gelida i amb diferents plataformes animalistes.

Geligats neix el 2012 davant de la necessitat i resposta del gran nombre de gats abandonats, desemparats i amb carències sanitàries al nostre poble. El nostre gran objectiu es ajudar tots els gats possibles, donant-los assistència sanitària, esterilitzant-los, condicionant les colònies, donant en adopció els que siguin possibles i cobrint així les seves necessitats donant-los l’afecte i estimació que necessiten i es mereixen.

Entre totes les feines i accions de Geligats destaquem les següents:

-Trobar una llar als gats del carrer o abandonats, ja perquè siguin petits, pel seu caràcter sociable o pel seu estat de salut.

  -Proporcionar atenció sanitària a tots els gats recollits i de les colònies per mitjà dels nostres veterinaris col·laboradors.

-Buscar bons adoptants per als gats recollits o necessitats assegurant-nos del seu benestar durant tota la vida, gràcies al seguiment que fem.

-Informar els particulars que mantenen colònies, sobre com mantenir un control.

-Fomentar el respecte animal.

-Fomentar l’adopció dels animals abandonats.

-Informar sobre campanyes pròpies relacionades amb el benestar animal.

 Conscienciar els ciutadans dels problemes de l’abandonament i motivar-los en el compromís dels propietaris d’animals pel seu benestar. Tots els nostres gats en fase d’adopció es troben temporalment a cases d’acollida fins que els trobem la llar adequada i definitiva. No tenim refugi per la qual cosa necessitem cases d’acollida, perquè els nostres gats tinguin un caliu familiar. Totes les adopcions o acollides temporals es fa un contracte. Les acollides Geligats respon per el gat acollit amb tot moment.